Dilluns 21 de maig: fent promoció de la 1ra setmana de l’empresa i ocupació a la Bisbal, que serà la setmana que ve, i també donem la benvinguda als nous empadronats

Dilluns 21 de maig: a tocar la 1ra setmana d’empresa i ocupació i servei de Benvinguda als nous empadronats.
1raSetmanaOcupació(2)
Avui queda just una setmana per començar una setmana d’activitats dedicades al món empresarial de La Bisbal: autònoms, joves, aturats, dones empresàries, comerços, empresaris, conèixer empreses ubicades als polígons, …
Estic molt satisfeta de com ha quedat el programa i tot gràcies a la participació de la Cambra de Comerç de Tarragona, la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès), Dones d’Empresa, Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, la Fundació Santa Teresa, Idiada, la Direcció de Comerç de la Generalitat i UGT Formació.
Amb aquest nou projecte volem incrementar la interacció de l’administració local amb les empreses locals, per aconseguir una major ocupabilitat, incrementar el teixit local i comarcal i oferir formació adequada a les necessitats de les empreses. Tot destinat a l’àmbit local per oferir el màxim.
Us animo a tots i totes a participar-hi!benvinguda

A les 8 del vespre donem la benvinguda als nous empadronats dels mesos de març i abril de 2018, oferint una revista amb informació dels serveis municipals, entitats, … i el calendari 2018. Seguim creixent!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari