19 i 20 de maig: Festa de la primavera a la Societat, caminada de l’Associació de Dones i dinar/trobada d’amics de la facultat

19 i 20 de maig: festa de la primavera a la Societat, caminada organitzada per l’Associació de Dones la Roca Foradada i dinar de retrobada amb amics i amigues de la facultat d’Empresarials de Reus.
societat1
societat2El dissabte anem, com cada any, a la Festa de la primavera a la Societat que organitza la Junta de la Societat. El menú cuinat pel restaurant Ull de Llebre, vins i cava de Cellers Domenys, cafès del bar de la Societat, centres de flors a les taules fets per la Hortènsia, una planta de regal per cada parella, bona companyia i ball després del sopar a càrrec del Duet Alma. Què més es pot demanar?
Només agrair a la junta la organització d’aquest sopar!

caminada2Diumenge a les 9 del matí anem a la plaça de l’església que és on comença la caminada organitzada per l’Associació de Dones la Roca Foradada.caminada1 Una caminada pel torrent amb en Joan Rovira que ens explica les virtuts de les plantes i flors que anem trobant pel camí. Molt interessant! Llàstima que al cap d’una estona he de marxar per un altre assumpte, perquè és molt interessant.
Gràcies junta de l’Associació per organitzar aquesta caminada i gràcies al Joan per compartir els seus coneixements amb tots nosaltres.

ReusAl migdia marxem cap a Tarragona on hem quedat amb l’Emma, el Juli i la Maria, més les parelles i fills, per dinar i veure’ns!
Som amics des que vam començar 1r d’empresarials a la facultat de Reus el 1992 (fa quatre dies!) i quedem, com a mínim una vegada l’any. Tots quatre treballem en àmbits diferents i vivim en diferents poblacions, per això anem quedant per veure’ns, recordar vivències d’aquells anys, posar-nos al dia, …
Molt feliç de tenir-los com amics i anar-nos veient, és tot un luxe!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari