Dilluns 14 de maig: executiva de Vegueria Penedès del PDeCAT

Dilluns 14 de maig: matí intens de reunions d’ocupació, alcaldia i urbanisme. I vespre d’executiva de Vegueria Penedès del PDeCAT.

Tot el matí i part de la tarda he tingut reunions d’ocupació, per acabar de preparar la setmana d’ocupació i formació que aviat us podrem presentar. També reunió amb la gerent i l’informàtic del Consell Comarcal, per temes d’aplicacions i de dades al “núvol” i del ràpid que evoluciona tot!
I també reunions amb els tècnics per temes d’urbanisme. Tot són reunions preparatòries de projectes actuals o de futur, feina que no és visible al moment però que és imprescindible per una bona previsió i seguiment de projectes i gestió de govern.

vegueriaA quarts de 8 del vespre tinc executiva de Vegueria Penedès del PDeCAT, a Vilafranca. Una reunió de dues hores amb molts temes i molt importants, des de temes de municipals a situació actual de govern, amb el nou MHP Quim Torra, que segur que farà una molt bona gestió i bon govern al capdavant la Generalitat. Del seu discurs d’avui destaco aquest paràgraf que resumeix molt bé com som: “Aspirem a tenir una societat formada per ciutadans lliures i crítics, amb infinitat d’orígens i destins, amb interessos, ambicions i esperances ben diverses, sovint fins i tot contraposades. I també seguim apostant pel debat, pel diàleg i les urnes com a única via per fer progressar la nostra societat. No hi ha millor expressió de diàleg i debat que aquella que culmina amb un absolut respecte a la llibertat de cadascú per expressar-se, opinar i decidir-ho tot. ”
És difícil que hi siguem tots a l’executiva i avui faltaven alguns membres, però som un bon equip, fem pinya i molta feina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari