Dilluns 7 de maig: dia variat on en destaco la convocatòria del Ple extraordinari del dijous 10 de maig a les 9 del matí

Dilluns 7 de maig: reunió de grup de treball de l’equip de govern, testimoni en un judici oral, reunió de cap de premsa i convocatòria de Ple extraordinari.

BisbalAquest dilluns al matí ens reunim el grup de treball de l’equip de govern per tractar varis temes. El grup el formem 4 persones: una regidora del PDeCAT, la regidora del PSC i jo i la càrrec de confiança del PSC que fa de secretària d’aquestes sessions. Tractem varis temes proposats a finals de la setmana passada.

Al migdia vaig als Jutjats del Vendrell per declarar com a testimoni en un judici oral entre una associació i un particular. Hi sóc com a testimoni citada pel particular. No entenc massa què puc aportar com alcaldessa al judici, perquè no és un tema municipal, però contesto totes les preguntes de les dues parts. Sempre s’ha de col·laborar amb la justícia!

Per la tarda em reuneixo amb la Sònia, cap de premsa, per repassar els temes de les properes setmanes que ja tenim previstes (activitats, plens, …) perquè s’ho pugui anar organitzant per la publicació a les xarxes i a premsa.

Després vaig signant propostes i decret de convocatòria d’un Ple extraordinari pel proper dijous 10 de maig a les 09:00h.
Els Plens els convoquem per la tarda, però aquest cas ens urgeix convocar-lo el més aviat possible. Serà un Ple amb 3 punts a l’ordre del dia, però el motiu principal de convocar-lo dijous a les 09:00h és per la urgència del primer punt de l’ordre del dia: Aprovació nova addenda al contracte de data 06/06/17 de subministrament elèctric entre els promotors i endesa Distribución Eléctrica SLU.
L’any passat vam aprovar el conveni per la inversió d’increment de potència elèctrica pels polígons industrial i havien de començar les obres. Les obres no han començat i ens hem hagut de reunir vàries vegades per arribar a un nou acord que és aquest que proposem per dijous.
Dijous passat ens vam reunir i avui ens ha arribat l’acord al que vam arribar. Vaig agafar el compromís de convocar-lo el més aviat possible perquè les obres no es demorin més temps i, com que quan es convoca un Ple s’han de deixar dos dies entremig, el Ple serà dijous a les 09:00h. D’aquesta manera es pot signar al migdia i enviar-lo a la resta de signants.

Els altres dos punts de l’ordre del dia són: aprovació del conveni amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i altres ajuntaments de la Comarca, per a l’execució del programa Enfeina’t convocatòria 2017 i l’aprovació de la distribució del superàvit 2017.

Dilluns intens amb temes diversos!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari