Divendres 4 de maig: trista notícia de la mort de la regidora d’ERC Margarita Barberà i assemblea PDeCAT de Llorenç per votar cap de llista

Divendres 4 de maig el comencem amb una notícia trista i sobtada: la mort de la regidora d’ERC Margarita Barberà.

Tot el suport a la família i molts ànims per tirar endavant, després de la mort sobtada d’una persona jove. Feia pocs mesos que havia pres possessió com a regidora per ERC, però era de la Bisbal de tota la vida i coneguda per tothom.

LlorençDel divendres destaco l’elecció d’en Jordi Marlés com alcaldable pel PDeCAT a Llorenç. A l’assemblea del vespre hi assisteixen els associats de Llorenç, llorenç1la Maria Senserrich, el Jaume Casañas, l’Olga Navarro i jo. El Jordi és proclamat candidat per unanimitat i després, per celebrar-ho, anem a sopar al Kildo. Gràcies per la invitació Jordi i felicitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari