Últim cap de setmana d’abril: Feria de Abril a Can Gordei, exposició, contacontes, dia de la dansa i Cicle Gaudí de cinema en català

Cap de setmana de Feria de Abril, d’exposició, contacontes, dia de la dansa i Cicle Gaudí. Tot i la pluja, ha estat un gran èxit!

Dissabte 28 d’abril.Contacontes2
Contacontes1A les 5 de la tarda una nova sessió de contacontes a la biblioteca municipal, avui amb la Tresa i la Felissa com a voluntàries. Cadascuna explica dos contes que deixen els nens i nenes ben embadalits. Moltes gràcies Tresa i Felissa per aquesta gran tasca de contacontes!
Abans que s’acabi el contacontes, anem cap a Can Gordei on la Comissió de Festes segueix aquest cap de setmana amb la Feria de Abril que es va inaugurar ahir. Aquesta tarda actuen molts grups (de ben petites a grans) de sevillanes de “Grupos flamencos Ana Serrano, escuela  de danza Studio 22”. La pista del local plena de gent per veure aquestes actuacions, totes amb un vestuari molt ben cuidat! Felicitats a la comissió!

Dissabte1Dissabte2Dissabte3Dissabte4
No ens quedem fins al final perquè a dos quarts de vuit de la tarda tornem a ser al CMC, a la sala gra, per la inauguració de l’exposició “Aquí hi ha tela”. Una exposició combinant l’exposició de la Diputació de Tarragona de l’evolució de la vestimenta des de mitjans de segle XIX fins a meitat del segle XX, amb l’exposició de roba bisbalenca d’aquesta època que l’Associació de Dones la Roca Foradada ha preparat. Una combinació excel·lent que recomano que aneu a veure!

Dones1Dones2Dones3

Diumenge1Diumenge 29 d’abril.Diumenge2
Matí plujós que desllueix la festa a Can Gordei però que amb ganes de tirar-ho endavant, fan que sigui una gran festa amb molta participació! Al migdia anem a la fideuà popular que fan. Hi ha molta gent i seiem als porxos perquè dins el bar no hi cap més gent. Plou, fa vent i mal temps però dinem molt bé.

A quarts de cinc de la tarda anem a la Societat per celebrar el Dia de la Dansa. En aquest moment no plou, però per si de cas ho fem dins. Una iniciativa de la Milena Cañas amb el suport de la regidoria de cultura, i durant quasi dues hores gaudim d’un seguit de danses diferents amb ballarins i ballarines de la Bisbal: sevillanes, zumba, dansa oriental, ball de gitanes, … Molta gent participant, molta gent de públic, en definitiva, tot un èxit!

DiumengeDansa1DiumengeDansa2DiumengeDansa3DiumengeDansa6

DiumengeDansa4DiumengeDansa5DiumengeDansa7

Acaba el ball i anem cap al CMC per la pel·lícula “La librería” d’Isabel Coixet, dins el Cicle Gaudí de cinema en català. Pago l’entrada per col·laborar però avui no hi entro per anar al final de la Feria a Can Gordei. La Comissió està esgotada però contenta perquè, tot i el temps, han pogut fer tot el que estava previst. Ja se sap que amb el temps no s’hi pot fer res!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari