Divendres 27 d’abril: reunió amb la Cambra de Comerç, ultimant la organització dels 3 Tombs i pregó i inici de la Feria de Abril a Can Gordei

Divendres 27 d’abril: Mare de Déu de Montserrat. Dia de feina amb reunió amb la Cambra de Comerç de Tarragona, reunió amb la Federació dels 3 Tombs i pregó i inici de la Feria de Abril a Can Gordei.

Un matí molt interessant, començant  amb la reunió amb en Josep Oriol, de formació de la Cambra de Comerç, i l’Arantzazu tècnica municipal d’ocupació, per un projecte que estem treballant i que ben aviat podrem presentar. Felicito a la Cambra de Comerç per la seva disponibilitat a oferir formació i col·laboracions en matèria d’ocupació i formació!

A la tarda la Judith i jo anem a Valls per parlar amb la Tània, la presidenta de la Federació dels 3 Tombs, per ultimar tots els preparatius de cara a la Trobada Nacional de Federació dels 3 Tombs del proper diumenge. La Judith, regidora de cultura, porta més de 6 mesos preparant-la i estic convençuda que serà un èxit. Tenim la sort de ser un municipi obert i sempre a punt per col·laborar, ja que tenim molts voluntaris apuntats perquè la Trobada del diumenge 6 de maig sigui un èxit!

Feria1A les 8 del vespre ja soma Can Gordei. Tinc l’honor de ser la pregonera de l’inici de les festes de tot el cap de setmana de la Feria de Abril. La Comissió de Festes ha preparat un cap de setmana de divendres a diumenge ple d’activitats i actuacions. Moltes gràcies, sou genials!!
Faig el pregó, acompanyada de la majoria de membres de la Comissió, i després ens quedem a sopar per gaudir de les actuacions. Mengem “pescaíto frito”, pernil, calamars, … tot boníssim acompanyat d’un bon vi negre.
Després gaudim de l’actuació del grup bisbalenc Pasión Flamenca, amb Eva la Chata, que és una gran bailarina. Sou fantàstiques noies!
La llàstima és que, cap al final de l’actuació, comença a ploure i hem d’anar tots cap a dins el bar. Per sort, la Comissió no es dóna per vençuda i ho organitza tot per seguir la festa dins el bar. Endavant!

Feria2Feria3Feria4Feria5

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari