Dijous 26 d’abril: un gran regal de la Cande per la biblioteca de la Bisbal!

Fa unes setmanes que la Judith i jo vam rebre una novetat per la biblioteca de la Bisbal: el regal d’un llibre de Tenerife.

llibreEl Ferran Solé Sendra, de Ca la Relis, ens va enviar un missatge des de Tenerife dient que la seva parella la Cande, ha participat en la redaccióllibre1 d’un llibre juntament amb 16 escriptors més, on cadascun ha aportat un relat. Aquest llibre es titula “Relatos breves para parejas aburridas o relatos aburridos para parejas breves” i que va ser presentat l’1 de març a Tenerife. Ens informava que tant a ell com a la Cande els hi faria molta il·lusió donar a conèixer aquest llibre a la Bisbal, fent-ne donació d’un exemplar per la biblioteca municipal per oferir-lo als bisbalencs i bisbalenques.
Com que el mes d’abril tenia previst ser uns dies a la Bisbal, vam quedar per avui a la tarda a la biblioteca.
Ha vingut el Ferran qui, en nom seu i de la Cande, ens ha fet l’entrega d’aquest llibre amb la següent dedicatòria: “para todos los amantes de la lectura de La Bisbal del Penedès. Con cariño, los escritores de estos relatos entre los que me encuentro“.
Moltes gràcies Cande i Ferran per aquest llibre que, de ben segur en gaudirem molts bisbalencs i bisbalenques.

Ara m’estic llegint el llibre de “Gent de la Restauració“, d’en Jordi Ferran, però faig una pausa i avui mateix començo “Relatos breves para parejas aburridas o relatos aburridos para parejas breves“. Us aviso quan l’acabi perquè el pugueu demanar a la biblioteca!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari