Dimecres 25 d’abril: reunió a Habitatge de la Generalitat a Barcelona, exhibició de sardanes a l’escola Ull de Vent i Junta de Govern al Consell Comarcal

Dimecres de matí a Barcelona a una reunió a Habitatge de la Generalitat, al migdia Sardanes a l’escola i a la tarda al Consell Comarcal.

Aquest matí vaig, juntament amb la regidora de serveis socials, a una reunió a Habitatge de la Generalitat sobre el tema d’habitatges buits, ocupats, … Ha estat una reunió molt interessant i profitosa!

SardanesAl migdia cap a l’escola Ull de Vent on, per segon any consecutiu, els alumnes de 4rt i 5è de primària, ens fan l’exhibició de sardanes. ÉS el segon any que des de l’escola, amb el suport de la regidoria de cultura, dediquen una classe setmanal d’educació física a la setmana a aprendre a ballar sardanes, amb la colla sardanista de la Lira del Vendrell. I el segon any que és tot un èxit!
Avui, com a final de curs de les sardanes i dins la setmana cultural, ens han ballat diverses sardanes, acabant amb una sardana de germanor amb tots els que ens hi hem volgut sumar. Ha estat molt bé!

I per la tarda al Consell Comarcal on tenim Junta de Govern. Una Junta amb nou punts a l’ordre del dia entre convenis de col·laboració, atorgament de beques menjador i ordenances fiscals.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari