Divendres 20 d’abril: venda de llibres a l’escola i ja tinc els mocadors castellers de llibertat presos polítics!

Divendres 20 d’abril: venda de llibres a l’escola i adquirir els mocadors castellers per la llibertat dels presos polítics.

SantJordiAvui, com ja fa tres o quatre anys, col·laboro amb l’escola Ull de Vent en la venda de llibres per Sant Jordi. L’escola ven llibres al migdia i la tarda ahir i avui i demana col·laboració als pares i mares.
Avui he compartit el migdia amb la Yolanda Gumà i vàries professores. Ha anat molt bé i varis pares i avis han vingut amb els infants per triar, remenar i comprar llibres. Ja s’acosta Sant Jordi!Mocadors

Després  he tornat a l’Ajuntament i al despatx m’he trobat els 4 mocadors que havia encarregat a la Colla Castellera els Bous. Una molt bona iniciativa del món casteller per ajudar a la caixa de solidaritat i seguir exigint la llibertat dels presos polítics!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari