Dimecres 18 d’abril: Consell d’Alcaldes al Consell Comarcal

Dimecres 18 d’abril: reunions a l’Ajuntament i Consell d’Alcaldes al Consell Comarcal.

CCBPEl Consell d’Alcaldes del Consell Comarcal del Baix Penedès, l’hem celebrat a les 6 de la tarda, amb tres punts a l’ordre del dia d’on destaco el primer: tractar l’estudi de les urbanitzacions del Baix Penedès dins el Pla Parcial del Penedès. Ens han acompanyat el Sr. Josep Armengol, Sots-director General d’Acció territorial i de l’hàbitat urbà, el Sr. Francesc Muñoz, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Sr. Jaume Casañas, representant de la comarca dins l’estudi del Pla Territorial Penedès, com a geògraf i bon coneixedor del territori.
Aquest Pla territorial engloba les comarques de la Vegueria Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia) i un dels punts a treballar són les urbanitzacions al territori, saber els dèficits actuals de serveis, estats per fer una diagnosi més acurada i proposar estratègies.
Avui ens han explicat en què consisteix aquest estudi de les urbanitzacions, amb un cost aproximat i el seu possible repartiment entre els municipis, així com sol·licitar-nos poder parlar amb els tècnics municipals per fer un estudi acurat i real.
Tots hi hem di al nostra i jo personalment crec que és una bona proposta!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

2 Comments

 1. Josep Pros 19 d'abril de 2018 7:57 am Respon

  Heu aclarit res?. Fa anys que se’n parla i qui temps passa anys empeny

  http://Mésdemes

  • Agnès Ferré 19 d'abril de 2018 5:45 pm Respon

   Aquest pla parcial del Penedès no s’havia fet mai i ve per encàrrec del Parlament. Esperem aclarir molt perquè serà molt interessant i útil!

   http://agnesferre.cat

Deixa un comentari