Dimarts 17 d’abril: s’acosta Sant Jordi!

Dimarts 17 d’abril: olor de Sant Jordi!

Avui he rebut el llibre de Sant Jordi de la Diputació de Tarragona, amb una targeta del President Josep Poblet. Cada any la Diputació envia un llibre a cada alcalde o alcaldessa de la demarcació i sempre arriba uns dies abans de la Diada de Sant Jordi.

DipuEnguany és el llibre “Apel·les Fenosa. Entre París i El Vendrell” d’en Josep Miquel Garcia i Jean-Marie del Moral, llibres molt ben editats i interessants! La targeta que acompanya el llibre porta aquest fragment del poema “Les roses de la vida”, de “La collita tarda” d’Antoni Rovira i Virgili:
El ric jardí de roses, en té de tota mena;
té roses per als joves, té roses per als vells.
Convé saber collir-les amb l’ànima serena
i conrear amb mans dignes els roserars novells“.

Esperit de Sant Jordi: llibres, Jordi, alegria, amor, amistat i felicitat.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari