Dilluns 16 d’abril: meses de contractació, ocupació, institut, Joventut Bisbalenca i Festa Major

Dilluns 16 d’abril: meses de contractació, reunió d’ocupació, jornada de portes obertes a l’institut, reunió amb Joventut Bisbalenca i reunió amb les entitats per la Festa Major.

pliquesAquest matí hem celebrat dues meses de contractació. A les 11 del matí per la licitació del servei de gestoria i assessoria, on s’han presentat 6 empreses.
És una mesa complexa perquè hi ha molts elements a valorar i, quan hem obert el sobre de les propostes econòmiques, hem decidit demanar un informe extern sobre l’adequació dels preus ofertats als serveis que sol·licitem. Una vegada tinguem aquest informe, seguirem amb la valoració.
A les 12 del migdia hem fet la segona i última sessió de la mesa de contractació per la gestió de la piscina municipal. Hem dit les valoracions dels membres de la mesa i després hem obert els sobre de la oferta econòmica. A partir d’aquí ja ens ha sortit el licitador amb més puntuació i ara li enviarem notificació, d’aquesta manera podrà presentar documentació i, si tot és correcte, aprovar per Junta de Govern, l’adjudicació del contracte.

Al migdia m’he reunit amb la tècnica d’ocupació amb qui faig, com a mínim, una reunió setmanal sobre varis projectes actuals i en curs d’ocupació.

Per la tarda he anat una estona a la jornada de portes obertes de l’Institut Coster la Torre. Enguany l’Aniol és voluntari, com altres companys seus, a l’aula de música.JB
M’hi he estat poca estona perquè tinc una reunió a les 7 de la tarda amb la regidora d’esports, la Leo, i Joventut Bisbalenca, que venen a explicar-nos un nou projecte per aquest mes de juny. Ens sorprenen entregant-nos una fotografia d’agraïment a l’Ajuntament pel suport en el conveni, suport logístic, … Moltes gràcies a tota la Junta per tota la feina que esteu fent i gràcies a les fam‪ílies que ho feu possible.

 

FMAcabem aquesta reunió i vaig a l’última del dia a les 8 del vespre a la sala de Plens. És una reunió convocada per la regidoria de festes, amb el Feliu al capdavant, acompanyat de les regidories de cultura, esports i joventut. El motiu és la organització de tots els actes i activitats que organitzen les entitats bisbalenques per la Festa Major. Buscar la manera de no solapar activitats i que quedin totes ben repartides, on cada entitat ha dit el dia que li va millor fer l’activitat que organitza.
Tenim moltes entitats, que s’aboquen totalment a la Festa Major: Joventut Bisbalenca, Grup de Geganters i Grallers de la Societat, Ball de Gitanes, Ball de diables i diablons de la Bisbal, Colla Castellers els Bous, els Esventats, Corals Santa Maria i Antistiana, la secció d’escacs de la Societat i els joves que organitzen les 12h de futbol sala uns dies abans de la Festa Major. Els que no han pogut venir però que ja havien parlat amb regidor, són la Societat de Caçadors. Des de les regidories que participen en la organització de la Festa Major, han comentat fer una reunió més endavant per acabar de tancar horaris. Moltes gràcies a tots per la vostra feina i implicació!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari