14 i 15 d’abril: cap de setmana d’aniversari

Cap de setmana d’aniversari!
Aniversari1
Avui dissabte 14 d’abril és el meu aniversari: 45 anys!! Dia de rebre felicitacions i petons, així dóna gust fer anys!! Dissabte ho celebrem anant a sopar els quatre de casa i diumenge ho celebrem amb tota la família.

Diumenge al matí acompanyo als veïns de la Miralba a l’esmorzar que organitza l’Associació de Veïns de la Miralba. Ho havien de celebrar el diumenge de Rams però el mal temps va fer que ho traslladessin a avui, tot i que amb el temps que ha fet aquests últims dies, semblava poc provable que avui fes tant de bo!
Més de seixanta veïns i veïnes participen en aquest esmorzar. Felicitats a l’Associació per la bona organització.

Miralba1Miralba2Miralba3

Al migdia anem a dinar per celebrar l’aniversari del Marc i el meu, amb tota la família. Reunir-nos tots és el millor de les celebracions!aniversari2

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari