Divendres 13 d’abril: segona sessió de les Matinals Prat de la Riba a la seu de l’ACM

Divendres 13 d’abril: matí a la seu de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) a Barcelona per aprendre més sobre contractació a l’administració local.

Matinals2Aquest matí la Judith i jo agafem el tren per anar a Barcelona, a la segona sessió de la VIII edició del Seminari d’actualització per a electes locals Matinals Prat de la Riba, organitzat per l’ACM, avui sobre la contractació pública després de l’entrada en vigor aquest mes de març de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic.
Un tema complicat i espès, sobretot pels que no som de lleis i el dia gris d’avui no acompanya, que els ponents han fet molt amè.
Primer el Sr. Francesc X. Urios, director general d’Assumptes Contenciosos de la Generalitat de Catalunya, que ens ha explicat l’actualitat legislativa i jurisprudencial. Ens ha posat al dia!
Després el Dr. Fernando García Rubio, professor titular de dret administratiu de la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, ens explica les novetats  de la Llei )72017, de 8 de novembre, de contractes del sector públic que ha entrat en vigor aquest mes de març. L’ha presentat la Dra. Judith Gifreu directora d’aquestes Matinals, per donar-nos fe de la seva professionalitat com a docent i com a Doctor.Matinals1
Realment ha de ser molt dur pels professors i doctors d’aquesta universitat que són molt bons professionals i que no tenen res a veure amb la vergonyosa trama dels màsters falsos.

Fem una pausa i continuem amb el Dr. Juan Alemany Garcías, advocat i professor associat de dret administratiu de la Universitat Rovira i Virgili, que ens explica les incompatibilitats dels càrrecs electes en matèria contractual. Molt interessant!

És molt important formar-se contínuament, sobretot perquè en un Ajuntament toques tots els temes possibles i cal actualitzar i ampliar coneixements!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari