Dimecres 11 d’abril: meses de contractacions i reunió d’ocupació

Dimecres 11 d’abril, al matí amb Meses de contractacions i la tarda amb reunió d’ocupació.

A les 11 del matí ens reunim la Mesa de contractació pel servei de Casal d’Estiu i Casal de Nadal, a la sala de Plens.
S’han presentat 4 empreses a la licitació i avui els membres de la Mesa diem la puntuació, segons el que estipula el plec de clàusules. Acte seguit, obrim el sobre B de la oferta pliqueseconòmica i valoracions automàtiques. Sumades totes les puntuacions, ja tenim l’empresa amb més puntuació, a qui se li enviarà la notificació amb la documentació necessària i la garantia per aprovar l’adjudicació del contracte.

A les 12 del migdia ens reunim la Mesa de contractació per la licitació de la gestió de la piscina municipal.
Es constitueix la Mesa i obrim el sobre A que és el de la documentació administrativa. I després el sobre C de les propostes a valorar. Es presenten dues empreses. Ara la Mesa ens toca avaluar-ho i tornar-nos a reunir per donar les valoracions i obrir el sobre B.

A la tarda ens reunim la tècnica d’ocupació i jo amb la Mar Vázquez d’UGT per parlar de col·laboracions en matèria formativa, tant de treballadors com de persones desocupades. L’any passat ja vàrem signar un conveni de col·laboració i aquest any n’estem treballant un de més ampli.
Seguim treballant en ocupació!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari