Dimarts 10 d’abril: nou número de la revista Torre de Guaita, reunió amb la FEGP i Dones d’Empresa i assemblea comarcal del PDeCAT

Dimarts 10 d’abril, dia de dues reunions importants: una d’Ajuntament i una de partit.
revista
Aquesta setmana s’està repartint la revista municipal Torre de Guaita, una revista bimensual on expliquem tot el que es fa des de l’Ajuntament i deixant espai als tres partits polítics per escriure-hi una columna. Això pot semblar normal però en l’anterior legislatura vam anar de denunciar al Jutjat Contenciós que no ens deixessin espai al diari municipal (sense periodicitat fixe). Els regidors de CiU vam guanyar el contenciós a l’equip de govern d’ERC i, gràcies a això, tots els partits amb representació a l’Ajuntament vam tenir espai a la revista. Un espai que, si recordareu, era amb lletra quasi transparent! però era un espai.

Avui la tècnica d’ocupació i jo ens hem reunit amb el Sr. Isidre Also de la FEGP (Federació d’Empresaris del Gran Penedès) i la Sra. Eva Plazas de Dones d’Empresa, per una col·laboració que els hem sol·licitat en temes d’empresa i territori. El meu agraïment per ser persones tan entregades, treballadores i que creuen en la seva feina. Som molt afortunats de poder comptar-hi!pdecat

A les 7 de la tarda el Joan, la Judith i jo hem anat a l’assemblea comarcal del PDeCAT, amb varis temes a tractar com són política comarcal, eleccions municipals i política nacional. Avui ens han parlat la Maria Senserrich, en Jaume Casañas, l’Olga Navarro i l’Eva Ma Serramià.
Un equip treballador, amb empenta i decisió, com ha de ser!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari