Dilluns 9 d’abril: matí i tarda a Vilafranca, per reunió d’Ajuntament i per l’executiva de Federació del PDeCAT

Avui dilluns 9 d’abril vaig a Vilafranca matí i tarda. Al matí per una reunió d’Ajuntament i a la tarda per l’executiva de Federació Penedès del PDeCAT.

PolígonAl matí ens reunim l’Assemblea General Ordinària de la Junta de Conservació del sector industrial “Les Planes Baixes”. El polígon industrial Les Planes Baixes es va recepcionar el juny de 2016, i es van iniciar els tràmits per constituir la Junta de Conservació. Aquest polígon es va crear per iniciativa privada, no pública, i per aquest motiu s’ha de constituir una Junta de Conservació durant 5 anys, formada pels propietaris. Aquesta junta de conservació està inscrita al Registre d’Entitats Urbanístiques Col·laboradores de la Generalitat, des del 6 de febrer de 2018.
La Junta de Conservació ha de conservar i mantenir el polígon pagant l’enllumenat públic, neteja de carrers, arreglar desperfectes, …
A l’assemblea d’avui hi assistim els propietaris de parcel·les del polígon. Primer aprovem l’acte de la primera assemblea que es va fer que va ser el dia de la signatura a notari d’aquesta junta (03/07/17). Ens reunim a Vilafranca perquè és on hi ha la seu social del promotor del polígon.
Aprovem el pressupost pel 2018 de les despeses relatives al manteniment i conservació del polígon. Acabada la reunió aprofitem per comentar el projecte amb Fecsa-Endesa d’increment de la potència elèctrica així com d’altres temes d’interès.

A la tarda assisteixo a l’executiva de Federació Penedès del PDeCAT, amb el Jaume Casañas com a president i tres membres de cada comarca que formen la Vegueria Penedès (Alt Penedès, Baix Penedès, Garraf i Anoia). Tenim molts temes a tractar des de les municipals de l’any que ve fins a la situació política actual. Una reunió molt interessant!
Al sortir de Vilafranca al vespre, ens sorprèn la pedra que cau que, fins que surto de Vilafranca, és pedra petita.

Avui comento també que comença la Marta com a càrrec de confiança de la regidora del PSC amb qui formem govern. Quan es va signar el pacte de govern el 2015 una de les condicions era un càrrec de confiança pel PSC. Per decisió de la regidora es va destituir el càrrec que l’ocupava des del 2015 i avui comença una de nova.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari