Dissabte 7 d’abril: presentació del llibre “Dies que duraran anys” d’en Jordi Borràs, festa de final de temporada d’escacs a la Societat i començo a llegir-me l’últim llibre del bisbalenc Julio L.Calderón

Dissabte de presentació de llibre, de festa de fi de temporada d’escacs a la Societat i començo un nou llibre.

llibre3A les 12 del migdia vaig a l’auditori del CMC per la presentació del llibre “Dies que duraran anys, a càrrec del periodista Jordi Borràs. L’Eli Borreda, bisbalenca i també periodista, és l’encarregada de presentar-lo.  L’auditori està ple de gent!llibre1
La nota de “la tardor més bèstia de les nostres vides” resumeix molt bé les fotografies i textos del llibre i de l’explicació que ens fa el Jordi Borràs. Una presentació molt interessant i emotiva perquè torna a remoure tot el que vam viure i el que encara estem vivint. Compro el llibre i és d’aquells de tenir ben aprop per anar-lo llegint i rellegint.

Escacs1A la tarda tenim la festa de final de temporada 2018 de la secció d’escacs de la Societat. Ja s’ha acabat el torneig per equips, on l’equip de laEscacs2 Societat està a 2na i han fet un bon paper aquest any.
També acaba el curset d’escacs. Per tot això avui organitzen un berenar-sopar i entrega de diplomes per part del Joan, el president de la secció d’escacs. De tots els que veieu a la fotografia, falten cinc membres de l’equip que avui no han pogut venir. Moltes gràcies per seguir jugant a escacs any rere any i pels cursets als més petits i joves, s’ha de fer cantera!

LlibreJulioDivendres a la nit em vaig acabar el llibre “Una columna de foc” de Ken Follet. M’entusiasma la barreja història i novel·la que fa amb personatges reals i ficticis, amb la vida de la reina Elisabet d’Anglaterra i Maria Tudor entre d’altres personatges. Em fascina l’explicació i detall de la vida a Anglaterra, Escòcia, França, Països Baixos, Espanya i la Nova Espanya (el Nou Món). Us el recomano!!
Avui començo el llibre “Navegando entre universos de colores de l’escriptor bisbalenc Julio L. Calderón que va presentar fa unes setmanes. És el segon llibre que em llegeixo d’aquest veí. Ja us ho explicaré!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari