Dimarts 3 d’abril: presentació de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès

Avui dimarts 3 d’abril encetem la primera setmana laboral d’abril.
CCBPA les 11 del matí assisteixo a la presentació de la Xarxa d’ocupació del Baix Penedès, depenent del Consell Comarcal Baix Penedès. Una Xarxa que compta amb totes les entitats de la comarca que intervenen en matèria d’ocupació, entre elles el SOM Bisbal, per tirar endavant una acció integral i coordinada juntament amb les empreses del territori.
Comencem amb una prova pilot, que és un projecte amb 75 persones de la comarca a l’atur on es farà un seguiment personalitzat de formació i recerca de feina. Això és només el començament.
Des de la Bisbal creiem en el treball en xarxa en tots els camps, amb l’ocupació també. I la mostra és el treball en xarxa que s’ha ofert a tota la comarca per la oferta de molts llocs de treball en una empresa logística situada a la Bisbal.
Un pas més que afavoreix la Bisbal i la comarca!

Del Vendrell he anat a Banyeres, on l’alcalde de Banyeres ens ha convocat a una reunió als promotors i signants del conveni amb EDE per la infraestructura per portar més potència elèctrica als polígons.
Una obra complicada que ja quasi està resolta i esperem que ben aviat els polígons disposin de la potència elèctrica que necessiten, ja que suposarà tenir polígons més preparats per la indústria i, per tant, més competitius.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari