24 i 25 de març: reunió per la organització dels 3 Tombs, presentació del llibre “Navegando entre universos de colores”, assaig teatre i Diumenge de Rams

24 i 25 de març: preparació dels 3 Tombs, presentació del llibre del bisbalenc Julio L. Calderón, assaig de teatre i diumenge de Rams.

Dissabte a les 9 del matí, la Judith Regidora de cultura i jo ens trobem amb part de la junta de la Federació Catalana dels 3 Tombs a la Bisbal. Com sabeu el diumenge 6 de maig acollim la XXI Trobada Nacional de la Federació Catalana dels 3 Tombs i és una festa que requereix molts preparació. La reunió d’avui és per mirar opcions de llocs per l’esmorzar, el dinar, aparcament, … i també per definir el recorregut, tenint en compte que venen carros grans i que en vindran molts, i per tant hem de vigilar de trobar el recorregut més adequat. Prop de les 11 del matí ja ho tenim bastant aclarit.Llibre1

Llibre2A quarts de 12 ja som a l’auditori del CMC per la presentació del nou llibre del bisbalenc Julio L. CalderónNavegando entre universos de colores“. L’any passat va presentar el llibre “Cazador de almas” i el d’avui és el tercer llibre editat.
Tot un honor presentar l’escriptor Julio que ens explica perquè l’ha escrit, qu ins són els personatges i alguna cosa més que ens fa agafar ganes de començar a llegir-lo! Felicitats Julio L. Calderón per aquest nou llibre i gràcies per la presentació!

AssaigA la tarda vaig a l’assaig general de l’obra de teatre que assaja l’elenc de teatre de la Societat. A l’assaig d’avui m’he fet un fart de riure, i això ens convé molt aquests dies! Assagen l’obra “La extraña pareja” i serà el proper diumenge, el Diumenge de Pasqua, a les 10 de la nit. No us la perdeu!

Aquesta obra ja la van fer fa uns 25 anys i és una adaptació de “La extraña pareja” de Joan Pera i Paco Morán, que van fer l’adaptació teatral de la pel·lícula protagonitzada per Jack Lemon i Walter Mathau.

Rams3El diumenge s’aixeca tapat i amb estones de pluja. Un Diumenge de Rams més d’hivern que de primavera.Rams2
A quarts d’1 del migdia la plaça de l’església és plena de famílies per beneir palmes i palmons, uns per tradició i d’altres per creença. Després entrem a l’església per encetar la Setmana Santa amb la missa de Diumenge de Rams.

 

CineA la tarda, com que és últim diumenge de mes, vaig a l’auditori del CMC per veure la pel·lícula “La pell freda“, basada en el llibre d’Albert Sánchez Piñol. És una de les pel·lícules dins el Cicle Gaudí de cinema en català i on avui la guixeta va a càrrec del Ball de Gitanes.
No m’he llegit el llibre i no sé si segueix fidelment el llibre o no. Puc dir que és una pel·lícula freda, original i que m’ha fet patir. Però ha valgut la pena veure-la!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari