Dijous 22 de març: visita de la Directora General d’Indústria i la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement

Avui dijous 22 de març la Directora General d’Indústria de la Generalitat, Àngels Chacón, i la Directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Coneixement de la Generalitat a Tarragona, Carme Mansilla, visiten els polígons industrials de La Bisbal. Arriben a les 10 del matí i marxen a les 5 de la tarda, un dia intens i molt profitós!

ind2Han arribat a l’Ajuntament acompanyades de la Mònica Boquera, Delegada d’ACCIÓ a Tarragona i en Simeó Farràs, cap dels serveis d’empresa dels Serveis Territorials a Tarragona i pugem al despatx d’alcaldia per parlar amb l’equip de govern.
Tot seguit pugem a la sala de Plens on ja han arribat els alcaldes i alcaldesses de la comarca, o regidors delegats, que han pogut venir. La Directora General d’Indústria ens explica el Pla Industrial i tot el que comporta, sobretot en 3 dels seus eixos: la formació, la fibra òptica i les noves tecnologies aplicades a la producció i al servei.
Una xerrada molt interessant on també hem pogut intervenir exposant els neguits i la realitat de la indústria a la nostra comarca.

A 3 quarts de 12 del migdia marxem cap al polígon industrial Les Planes per visitar primer l’empresa Bugaderia Neutral, una bugaderia de roba d’hotels i restaurants. Una empresa molt important i espectacular en la visita, acompanyada per la directora Àngels Ferrer. Hi treballa molta gent i el sistema de treball és totalment respectuós amb el medi ambient i eficient. Un exemple a seguir!
Després hem visitat l’empresa GCR Group, molt important i en constant creixement, dedicada al reciclatge de plàstics i a la fabricació de grànuls específics per cada client per l’elaboració de productes.

Després hem anat a dinar al Restaurant Ull de Llebre la Directora d’Indústria, la Directora dels serveis Territorials, la delegada d’acció, el cap de serveis d’empresa, l’equip de govern i directius de les empreses Neutral GCR Group, Idiada, ID-Logístics, El Corte Inglés i la Jijonenca. Un dinar espectacular i amb converses molt interessant sobre l’empresa, la indústria i el nostre territori.
Moltes gàcies Àngels Chacón i Carme Mansilla!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari