17 i 18 de març: taula rodona sobre el concurs de castells, a la Societat, i acte de reconeixement a les entitats i associacions bisbalenques

El dissabte 17 de març, assisteixo a la tradicional xerrada dins el 21è Cicle de Conferències de Temàtica Castellera, a la Societat.

CastellsCom que enguany és any de concurs, avui tenim la taula rodona per parlar del concurs de castells d’aquest 2018, amb en Toni Comas com a moderador, l’Ester Roca Directora Castellera Concurs, en Joan Badell dels Castellers de Vilafranca, l’Albert Martinez de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Raquel Sans de la Colla Joves dels Xiquets de Valls i en Jordi Grau de la Colla Jove dels Xiquets Tarragona.
Tant la taula rodona com les preguntes de després del públic, molt interessants. Moltes gràcies Salvador i Josep Anton per la magnífica organització d’aquest 21è Cicle de conferències de temàtica Castellera a la Societat. Aneu preparant el 22è cicle!

Entitats1Diumenge al matí tenim un acte molt esperat: el reconeixement a les entitats i associacions del municipi. La Bisbal som un poble molt viu enEntitats2 cultura, tradició i associacionisme i, des de l’Ajuntament i concretament de la regidoria de cultura, els hem volgut homenatjar per tota la feina que fan i pels valors que aporten de treball en equip, constància i tradició.
Les entitats i associacions són les que organitzen i preparen xerrades, partits, exposicions, activitats, cercaviles, … perquè tots en gaudim. Doncs avui els convidem i organitzem nosaltres un esmorzar a Mas de les Gralles, un indret bisbalenc bucòlit que molts bisbalencs no coneixen. En Juanjo Espina, un gran amfitrió, ens ha explicat i ensenyat la masia i les seves obres d’art.
Ens acompanyen en Jordi Agràs, Director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona i en Joan Olivella Diputat de Cultura de la Diputació de Tarragona, que ens Entitats3han adreçat unes paraules i han pogut conversar amb totes les entitats i associacions.Entitats5
A la Bisbal tenim 17 entitats i 5 associacions de veïns: el Ball de Gitanes, l’Associació de Gent Gran, Senderistes Bisbalencs, Associació de Dones la Roca Foradada, Associació de joves Els Esventats, Ball de Diables de la Bisbal, ECM la Bisbal ciclistes, la Bisbal Vertical, Colla Castellera els Bous, Corals Santa Maria, Club s XX, Joventut Bisbalenca CF, penya Blaugrana, ADF Clot de Bou, AMPA de l’escola Ull de Vent, la Societat amb les seccions d’escacs, teatre i grup de geganters i grallers, Societat de Caçadors, asociación de vecinos de la Miralba, Asociación de amigos i vecinos del Priorat, Asociación de Propietarios de Can Gordei, Asociación de vecinos del Esplai i Comisión de Fiestas de Can Gordei.
Moltes gràcies entitats i associacions, sou l’ànima de la Bisbal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari