Divendres 23 de febrer: matí a l’esmorzar col·loqui de la FEGP i tarda de cursa solidària a l’escola

Divendres d’ocupació i de cursa solidària!

FEGPA quarts de 9 del matí l’Arantzazu, tècnica d’ocupació, i jo marxem cap a l’espai Àgora de Vilafranca per participar a l’esmorzar col·loqui que organitza la FEGP (Federació d’Empresaris del Gran Penedès) sobre la ocupació al Penedès, amb la presència de la directora del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) Mercè Garau.
Com que arribem aviat, parlem directament amb la directora Sra. Garau i el president de la FEGP Sr. Martí Sistané. Després comença el col·loqui amb la presentació del president Sr. Sistané, l’explicació de la Sra. Garau i les consultes i precs dels assistents.
Un matí molt interessant!
CursaSolid
CursaSolid2A la tarda, per vuitè any consecutiu, participo de la Cursa Solidària organitzada per l’escola Ull de Vent. És una cursa on cada any destina les aportacions que fem les famílies a una ONG diferent i els alumnes de cada curs corren fent voltes al pati. Enguany corren per recollir fons per l’ONG Open Arms pels refugiats.
Cada curs va corrent i al final de tot ens hi afegim pares, germans, … i tots els que han vingut i volen participar-hi.
Una experiència molt maca per una bona finalitat on es demostra, una vegada més, la solidaritat de la Bisbal i la implicació de l’escola i el creixement en valors dels nostres alumnes.
Una cursa que no seria el mateix sense la Tresa Ma fent d'”speaker”, la millor persona per presentar els diferents cursos i fer-nos riure a tots, gràcies Tresa Ma!CursaSolid1

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari