Dilluns 19 de febrer: inici del curs de mosso de magatzem de la Cambra de Comerç i Assemblea local del PDeCAT per escollir candidat/a per les properes municipals

Dilluns 19 de febrer amb l’inici del curs de mosso de magatzem organitzat per la Cambra de Comerç i l’assemblea local del PDeCAT per escollir candidat/a per les eleccions municipals de l’any que ve.
curs
Aquest matí hem començat un curs de mosso de magatzem, un curs organitzat per la Cambra de Comerç de Tarragona amb col·laboració amb SOM Bisbal. Es un curs gratuït pels alumnes perquè s’emmarca dins la Garantia Juvenil i és el primer que fa la Cambra de Comerç de Tarragona fora de capital, tot un honor!
Avui comencen les 65 hores de la part més de coaching, de fer currículum, … i després faran les 60 hores de mosso de magatzem amb els carnets de carretoner i radiofreqüència.
Seguim treballant per la ocupació i pels joves!!

assemblea3A les 8 del vespre, el grup del Partit Demòcrata de la Bisbal hem llogat el local de davant l’Ajuntament per celebrar-hi l’assemblea local.assemblea2 Una assemblea local que hem obert a simpatitzants i col·laboradors per escollir el cap de llista per les properes municipals, que ja són l’any que ve!
Que ràpid que està passant aquesta legislatura!! Fem les primàries i només hi ha una candidatura presentada, la meva, que posem a votació.
Només votem els associats i amb el resultat quedo proclamada com a candidata per les municipals 2019. Aquesta assemblea l’han presidit el cap local, Joan Banach, i la presidenta comarcal, Olga Navarro.
Tinc la sort de ser candidata d’un grup local format de gent molt diversa, molt treballadora i que per sobre de tot estima la Bisbal i aquesta és la clau. Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari