10 i 11 de febrer: cap de setmana de Carnaval intens a la Bisbal!

Aquest any el Carnaval és aviat, a mitjans de febrer i en una setmana molt fresca. Però per sort dissabte els actes de Carnaval són d’interior i per la rua de diumenge tenim un dia ben assolellat!!

CanGordeiDissabte a les 8 del vespre la Judith i jo, disfressades per l’ocasió, anem al local social de Can Gordei, on la Comissió de Festes comença la festa infantil de Carnaval. Fan una desfilada infantil de disfresses, on n’hi ha de molt originals! Al local tenen preparat sopar per 100 persones, tot un èxit!
Al vespre, després del sopar, faran concurs de disfresses per adults i karaoke.

De Can Gordei anem al Priorat, on les dones de l’Associació de veïns organitzen un dinar de dones en honor de Santa Àgata. Quan arribem acaben el primer plat i ja estan repartint el segon, i ens comenten que després del sopar faran festa grossa amb música i riure.
soci3
soci4Del Priorat anem a la Societat pel sopar i ball de Carnaval. Allà ens trobem a l’Esther per anar totes tres conjuntades amb pijama i tots els complements.
Sopem de meravella una amanida deliciosa de primer, pollastre a l’ast de segon i unes postres de llimona molt bones.
Quan acaba el sopar comença el ball de Carnaval i la venda de paperets, amb guerra inclosa que comporta que tinguem paperets per tot arreu!!
Com és tradicional ballem el ball del fanalet! No ens quedem tota la nit al ball perquè demà serà un dia mogut!

soci1soci5soci2

Diumenge 11 de febrer a les 9 del matí vaig a Cal Gornal pel tradicional esmorzar de Carnaval. A Cal Gornal sempre tenen les portes obertes, una rialles i un plat per oferir-te, laesmorzar1 Teresa i el Josep són uns grans amfitrions!
Quan entro ja hi ha l’Anacleto, el Joan, el Jaume, la Maria, … fent la brasa per escalivar i torrar pa.

De l’esmorzar cap a casa a canviar-me i tornar a Cal Gornal pel maquillatge i posar el vel. Quan estem tots a punt comencem la rua per tot el poble. Avui som 5 carrosses i molta gent disfressada pel carrer, un gran èxit!
De seguida ens trobem amb la Leo i el Feliu que van en una altra comparsa!!

rua1rua2rua3
UllLlebre
Acabem la rua a quarts de 3 del migdia i anem a dinar a l’Ull de Llebre, on degustem el nou menú de cap de setmana. Hi anem uns quants de la colla de la carrossa. Boníssim i totalment recomanable!

Poli1

Però el cap de setmana de Carnaval encara no acaba, perquè a la tarda anem a gaudir de la Pallassa Tona al bar del Poliesportiu Municipal, organitzat per Club s.XX, on acabem de passar una tarda amb música, rialles, bona companyia i xocolatada!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari