Dimecres 31 de gener: inici del Club de Lectura fàcil, reunió periòdica amb Mossos, obertura de pliques del concurs pel servei de comunicació i xarxes socials, Consell Comarcal i començo nou llibre

Acabem el mes de gener amb un dia complert!

clubLecturaAquest matí comença el Club de Lectura fàcil, una iniciativa de la Judith, regidora de cultura, amb laClubLectura1 col·laboració del Consorci de Normalització Lingüística del Consell Comarcal. De moment tot un èxit amb 10 persones apuntades, de les quals 3 no han pogut venir però passaran per la biblioteca aquesta tarda perquè l’Anna els hi expliqui.
Avui els hi entreguem un llibre, un llibre de lectura fàcil i tenen un mes per llegir-se’l a casa fins que tornin a quedar l’últim dimecres del mes de febrer. Quan es reuneixin a finals de febrer, comentaran el llibre i aspectes que hi surtin. És un club que va dirigit a catalanoparlants que no han estudiat el català i que els és costós llegir el català i castellanoparlants que no llegeixen en català però l’entenen i el parlen. Però sobretot va dirigit a persones que s’ho vulguin passar bé i, a més a més, vulguin millorar el català i llegir en català.
Gràcies als que us hi heu apuntat!

A les 11 del matí tinc la reunió trimestral amb els Mossos d’Esquadra, des de la comissaria del Vendrell, per repassar el balanç d’actuacions i denúncies i comentar varis aspectes. Són unes reunions molt importants!

pliquesA les 12 del migdia la Mesa de contractació ens reunim a la sala de plens per fer la primera sessió. És una Mesa de contractació constituïda per valorar les propostes del concurs dels que s’han presentat pel servei de comunicació i xarxes socials de l’Ajuntament. S’han presentat 5 propostes i avui hem obert el sobre A i el sobre C. El sobre A és el que conté la documentació administrativa i el sobre C el que conté els aspectes a valorar segons el plec de clàusules. D’ara fins dimecres de la setmana que ve, els membres de la mesa valorarem aquestes cinc propostes segons els barems que estan aprovats al plec de clàusules. Quan ens tornem a reunir la setmana que ve, primer cada membre diem la puntuació i després obrim el sobre B. El sobre B és el que conté les propostes que es valoren automàticament, segons estipula el plec de clàusules.
A partir d’aquí ja sabrem qui té la màxima puntuació i qui serà qui gestionarà aquest servei.

Per la tarda tinc dues reunions al despatx i després marxo al Consell Comarcal, que hi ha Junta de Govern a 2 quarts de 9 del vespre. Una Junta amb quatre punts a l’ordre del dia que aprovem per unanimitat.

llibreUna vegada a casa i després de sopar, començo un nou llibre, un llibre que em van portar els Reis: “Origen” de Dan Brown. Sóc una fan dels seus llibres i segur que aquest m’encantarà! Des del “Codi da Vinci” que me’ls he anat llegint tots.
Ahir em vaig acabar “La Templanza” de María Dueñas, que m’ha agradat molt. Et transporta a l’època dels indians i de com es vivia a Sud-Amèrica i a Jerez en aquella època. Una bonica història!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari