Diumenge 28 de gener: Festa Major d’hivern amb matinades, trobada de gegants i actuació del Mag Aizpi

Diumenge de Festa!
Matinadesesmorzar3
A les 9 del matí segueixo les matinades a càrrec del Grup de grallers i tabalers de la Societat, pels carrers de la Bisbal. El punt d’inici i d’acabar és davant de la Societat, qui organitza la Festa. A l’acabar, entrem a la sala a esmorzar i comencen a arribar les 6 colles de gegants que participen a la 18na trobada de gegants.

Fa un matí esplèndid sense vent, ideal per fer la trobada i que, pel bon temps, fa que la plaça i carrers s’omplin de gent per gaudir dels gegants i el toc de gralla. Enguany a la cercavila de gegants també hi participen les Gitanes de la Bisbal que ens porten ball, música, alegria i colors .
La cercavila acaba amb un ball per part de cada colla: la Riba, Pira, el Vendrell, Sant Jaume, Sant Pere Molanta i la Societat de la Bisbal, un ball conjunt i els segadors. Després s’entreguen els records que ha preparat el Grup de Geganters i Grallers de la Societat, que són qui organitzen la trobada.

cercavila2cercavila3cercavila5cercavila6
cercavila1cercavila7cercavila4

mag2A la tarda, després d’un bon dinar, tornem a la sala de la Societat per gaudir del jove mag Aizpi. Passem una molt bona estona amb l’actuació! Moltes gràcies a la junta de la Societat i al Grup de Geganters i Grallers de la Societat per organitzar, un any més, la Festa Major d’hivern!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari