Dimarts 23 de gener: reunió pel projecte d’increment de potència elèctrica als polígons i nova edició de Torre de Guaita

D’aquest matí en destaco una reunió de més de dos hores.

Una reunió pel projecte d’increment de potència elèctrica a varis polígons industrials de la comarca, on hi hem intervingut els promotors d’aquests polígons (l’Ajuntament de la Bisbal som promotors del polígon Les Planes), l’empresa Fecsa-Endesa i l’Ajuntament de Banyeres.
Un projecte que va començar el 2004 i que s’ha anat modificant fins l’aprovació a finals del 2015 i la signatura del conveni el 2017, però seguim reunint-nos per variacions que van sortint i que faran endarrerir uns mesos les obres. Però es pot dir que ja ho tenim a tocar!revista

Al migdia arriba a l’Ajuntament una nova edició de la revista municipal Torre de Guaita, amb temes molt interessants! A partir de demà ja la tindreu a casa.

 Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari