Dilluns 22 de gener: reunions SOM Bisbal i serveis socials, executiva de Vegueria Penedès del PDeCAT i Assemblea de Federació del PDeCAT

Dilluns 22 de gener, un dia molt interessant!

Aquest matí la regidora de serveis socials i jo hem estat de 09:00h a 15:00h fent reunions amb la tècnica d’ocupació i uns quants usuaris del banc d’aliments.
Ara ja tenim un servei d’ocupació més consolidat amb una gran base de dades i ofertes que es van publicant fruit de la feina de prospecció feta des del SOM Bisbal. Però un sector de població de la Bisbal fa temps que no treballen i que no tenen l’hàbit de la recerca activa de feina amb les noves tecnologies ni amb el funcionament actual dels serveis d’ocupació.
Amb les reunions d’avui hem pogut repassar amb els usuaris el seu historial dins el SOM Bisbal i poder oferir un acompanyament més personal. Ha estat un matí molt positiu pels usuaris però també per nosaltres per detectar formació en determinats camps que els poden ajudar a aquesta recerca activa de feina.
ExecutivaAssemblea
A la tarda/vespre tenim primer reunió d’executiva de Vegueria Penedès del Partit Demòcrata, i ens hem trobat a Vilafranca. Hi ha molts temes d’actualitat sobre la taula però el punt central ja són les municipals de l’any que ve. Després de l’executiva tenim assemblea de Federació Penedès del Partit Demòcrata on hem tractat també com a tema principal les eleccions municipals, com a partit municipalista que som. Molta feina feta i molta per fer!

 Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari