20 i 21 de gener: cap de setmana de teatre, futbol i cinema

Cap de setmana cultural i esportiu!
Cabaret2Cabaret1
Dissabte anem a teatre (regal del Sant!!) a Barcelona, a veure “Cabaret” al Teatre Victòria. És molt i molt recomanable tant per la interpretació com per les veus i el ball.
L’actor Ivan Labanda és el Mestre de Cerimònies del Cabaret “Kit Kat Krut” i ho broda! És un artistàs!! L’actriu que interpreta la Sally i la resta no els conec però també els felicito. Si no l’heu vist i us agraden els musicals, aneu-hi!

JB2Diumenge al matí cap al Poliesportiu Municipal per assistir a la presentació dels equips de Joventut Bisbalenca CF. Ja fa unsJB4 mesos que ha començat la temporada però era difícil trobar un dia que els anés bé a tots per fer aquesta presentació, i ara ho entendreu: 150 persones i 10 equips conformen Joventut Bisbalenca!
Ens acompanyen el President de la Federació de futbol de la Delegació de Tarragona, Josep Vives, i el Delegat del Baix Penedès de la Federació de Futbol de la Delegació de Tarragona, Toni Cansino.
La junta que va agafar la direcció del club fa dos anys i mig ha fet molta feina i molt ben feta i avui es veu clarament: jugadors, entrenadors i familiars il·lusionats i orgullosos de pertànyer a Joventut Bisbalenca i això no és fàcil d’aconseguir.
Felicitats a la junta i felicitats també als entrenadors i als jugadors i familiars i sobretot els demano que continuïn així!
JB5JB3JB1

cineDiumenge a la tarda cap al cine amb el Magí i una amiga, tots dos amb l’espasa de jedi a la mà! Anem a veure l’última pel·lícula, de moment, de la saga d'”Star Wars” que, després de veure el final, sabem que l’any que ve hi haurà una altra pel·lícula. No sóc fan d’Star Wars ni de les pel·lícules de l’espai però és distreta i els nens s’ho han passat molt bé.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari