Divendres 19 de gener: preparació del Liceu al territori i assistència a La Nit en Xarxa

Divendres 19 de gener amb un matí de feina d’Ajuntament, tarda de Liceu i nit de “La Nit en Xarxa”.

Matí de molta feina de la que no ho sembla però s’ha de fer, sobretot per aconseguir propostes i projectes que no són de resultat immediat.

Liceu1A la tarda/vespre vaig a l’auditori del CMC per assistir, només una estoneta, a la xerrada del “Liceu al territori”. L’any passat va ser el primer que vam participar al “Liceu a la fresca” i aquest 2018 participem per primera vegada en el “Liceu al Territori”. És un programa del Liceu per  fer més accessible anar-hi a gaudir d’una òpera i es preparen entrades a un preu més baix que inclou també la visita al Cercle del Liceu. Des de l’ajuntament s’organitza l’autocar i la venda d’entrades.
Teníem 50 entrades reservades i estan totes venudes per veure Romeu i Julieta el 17 de febrer! Una activitat més de la Regidoria de Cultura.
A part, des del Liceu envien als municipis que hi participem, una persona entesa en òpera que ens explica l’argument, les parts en què es divideix l’òpera, qui interpretarà els papers, … i això és avui. Ve en Pol Avinyó, un gran entès i amant de l’òpera que ens ho explica a la perfecció.

Xarxa1No ens hi quedem tota l’estona perquè anem a “La Nit en Xarxa” als Cellers Augustus Forum, on també s’entreguen perXarxa2 tercera edició els guardons Benjamí 2017. És un acte destinat a l’estímul emprenedor organitzat per la Xarxa Emprenedora, que és un projecte de cooperació empresarial format per més de 300 empreses del territori. Entre els seus objectius, es troben el foment de l’activitat emprenedora, la difusió de l’esperit emprenedor, el suport i acompanyament de les persones emprenedores, i l’impuls d’espais de relació, cooperació i participació.
Arribem just quan comença la conferència “La revolució dels consumidors“, a càrrec d’Albert Pàmies, economista i consultor de la URV. Molt interessant!
De seguida sopem, compartint taula amb l’alcalde del Vendrell Martí Carnicer, la presidenta del Consell Comarcal del Baix Penedès Eva Ma Serramià, Xarxa3l’alcaldessa de Cunit Montse Carreras, el regidor de Cunit Julio R Berrio, la Presidenta de la Cambra de Comarç de Tarragona i la regidora de la Bisbal Judith Vidal.
I després passem a un dels moments més importants de la nit que és el lliurament dels guardons Benjamí 2017, en les següents categories: excel·lència turística, iniciativa ecològica i de proximitat, impuls a l’enoturisme, trajectòria empresarial, actitud emprenedora i innovació empresarial.
D’aquí cap a casa que ja és prou tard per anar a dormir!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari