Dijous 18 de gener: Junta de govern i molta feina per fer pel SOM Bisbal

Avui dijous celebrem Junta de Govern amb 20 punts a l’ordre del dia (hi ha 18 punts a l’ordre del dia i 2 presentats per urgència).
bisbal
El que aprovem avui és:
– l’acta de la Junta de Govern del 4 de gener
– 2 ajudes socials, són els dos punts per urgència (una part de la factura de la llum i la instal·lació d’un comptador solidari). Ahir van arribar els informes de serveis socials i es van preparar les propostes per aprovar-les avui
devolució d’una fiança de residus d’una reforma d’habitatge
– 3 llicències urbanístiques: col·locació d’un pal per telefonia, ampliació d’un habitatge i agrupació de dues parcel·les
– 3 comunicacions referents a urbanisme: un habitatge turístic, reparació d’una façana i posar un envà de pluvial
altes i baixes de l’activitat de gimnàstica
aprovació de projecte de construcció en sòl no urbanitzable, que s’ha d’enviar a urbanisme perquè ho aprovin
– donar d’alta dues targetes d’aparcament per minusvàlids, després de rebre l’informe favorable de la Generalitat
pagaments i factures del 2017
modificació del padró de brosses per un canvi de titularitat
contracte menor de serveis per la redacció del projecte bàsic, d’execució i direcció d’obra de la rehabilitació de les cases dels mestres, per convertir-les en habitatges socials. L’import total del contracte és de 6.738,62€
desestimar la pròrroga de 5 anys del contracte administratiu per la gestió del servei públic del transport urbà de viatgers, sol·licitada per la concessionària. El 25 de juny de 2008 es va adjudicar el contracte per 71.800€/any. Aquest mes de juny acaba la concessió i volem treure un nou plec de clàusules de transport urbà oferint millor servei i que arribi a tot el municipi, ja que actualment el bus no arriba a Santa Cristina, l’Ortigós ni al Papagai.
pagament de la subvenció de setembre, octubre i novembre del menjador escolar de la llar d’infants i l’escola, per un total de 5.017,46€, dels quals 1.150,92€ corresponen a la llar d’infants (10 alumnes subvencionats) i 3.866,54€ a l’escola Ull de Vent (65 alumnes subvencionats)

M’agradaria comentar un fet que m’hi estic trobant i que trobo molt trist perquè és fruit de les mentides de l’anterior equip de govern i de persones que ara els són properes. Fa unes setmanes vam publicar la notícia que una nova empresa logística que s’instal·la al municipi ofereix 200 llocs de treball amb uns requisits molt concrets.
Fruit de fer molta feina per crear el SOM Bisbal i guanyar-nos la confiança de les empreses i els usuaris, aquesta empresa ha confiat amb nosaltres perquè siguem un dels canals principals per canalitzar els candidats d’aquesta oferta.
L’empresa és qui fixa els requisits de la oferta i qui fa les entrevistes i la selecció. Des del SOM fem la feina prèvia de publicar la oferta, recollir les dades de tothom qui s’apunta a la oferta, comprovar que compleixi els requisits que marca l’empresa i coordinar els horaris d’entrevistes.
Un procés  transparent, seriós i rigorós tant a nivell local com comarcal. Doncs hi ha persones (alguns polítics i alguns demandants de feina) que busquen “col·locacions” dins l’empresa encara que no compleixin els requisits i això no ho hem fet ni ho farem. O esperen a casa a què la tècnica d’ocupació o l’empresa els truqui per donar-los una feina per entrar directament, després d’explicar que l’usuari és qui s’apunta a les ofertes que li interessen, tot i que des del SOM s’envia un correu als usuaris que compleixen els requisits de cada oferta per avisar-los que s’hi poden apuntar.
Gràcies a la feina feta hi ha molts bisbalencs i bisbalenques que han trobat feina a través del SOM i així seguirem! Ens queda molta feina per fer de pedagogia perquè aquesta minoria canvii el xip d’aquest funcionament.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari