Dimarts 16 de gener: convocatòria de junta de govern, manifest per la pau i reunió del grup de geganters de la Societat

Dimarts al matí preparant i signant la Junta de Govern del dijous 18 de gener.
Una Junta amb 17 punts a l’ordre del dia que, el dijous al vespre explicaré. Tenim junta de govern ordinària cada 15 die i quan me n’adono ja hi tornem, passen molt ràpid els dies!Manifest1
Manifest2
A les 8 del vespre tornem a concentrar-nos, com tots els municipis de Catalunya, davant l’Ajuntament. Una concentració per la Pau, recordant tristament que avui fa 3 mesos que els Jordis van entrar a presó i que el vice-president Junqueras i el Conseller Forn fa 79 dies que són a la presó. Una presó injusta! I reclamem l’alliberament d’aquests presos polítics.

A quarts de 10 del vespre vaig a la reunió del Grup de Geganters i Grallers de la Societat, per preparar la trobada gegantera dins la Festa Major d’hivern de la Societat. La trobada serà el diumenge 28 de gener al matí, amb la participació de 5 colles geganteres i la pròpia colla. Tant el president del grup, en Jordi Ferran, com la resta del grup, posem fil a l’agulla per organitzar un any més la trobada de gegants amb més de 250 persones.
És la setmana que ve i tenim molta feina per endavant!

Share

Deixa un comentari