13 i 14 de gener: celebració de casament civil i sopar amb interventors i apoderats de JuntsXCatalunya del 21D

Dissabte 13 de gener al migdia tinc el goig de casar el Javi i la Sílvia i al vespre tenim el sopar amb els interventors i apoderats de JuntsXCatalunya del 21D.
Casament
És el primer casament que celebro aquest 2018, el del Javi i la Sílvia veïns de la Miralba. Sempre dic que celebrar casaments és de les feines més maques de ser alcaldessa i així és. Avui, a més, conec la majoria de convidats i això fa que encara sigui més especial.
L’Eva ens ha decorat l’escenari amb molt de gust, com sempre, i la felicitat de la parella ens ha emocionat a tots!

Sopar2

Sopar1Al vespre el grup de PDeCAT de la Bisbal convidem als interventors/res i apoderats/des de JuntsXCatalunya de la Bisbal en les eleccions del 21 de desembre a sopar al Frankfurt. Com que passades les eleccions ja venien les festes de Nadal, avui aprofitem per sopar i comentar resultats, explicar anècdotes, … Amb aquest sopar els agraïm la gran feina que van fer aquell dia i aprofitem per passar una bona estona amb bona companyia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquest entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari