Dijous 11 de gener: pregó d’inici de la temporada dels 3 Tombs a Catalunya

Avui ha estat un vespre excepcional!

L’any passat vam oferir-nos a organitzar la Trobada Nacional de la Federació dels 3 Tombs de Catalunya a la Bisbal pel 2018, concretament pel diumenge 6 de maig.
Ens ho van acceptar i, com és costum a la Federació, fan el pregó d’inici de temporada al municipi que aquell any acull la Trobada. L’any passat va ser a l’Ampolla i aquest any a la Bisbal.
Pregó
I aquest dia és avui. L’auditori del CMC s’ha quedat petit per acollir tots els representants de les associacions dels 3 tombs dels diferents municipis de Catalunya, els presidents i presidentes de les entitats bisbalenques, els alcaldes i alcaldesses de la comarca, el president del Consorci d’EnoturismePenedès Sergi Vallés, la junta de la Federació amb la Tània Guasch de Presidenta, la pregonera vilanovina Neus Lloveras i el Director dels Serveis Territorials de Cultura de la Generalitat a Tarragona Jordi Agràs.
Hem donat el tret de sortida ja que aquest diumenge se celebren els 3 Tombs a Valls i dimecres que ve la Vilanova.

Organitzar la Trobada Nacional a la Bisbal és el millor homenatge a la junta de l’associació dels 3 tombs que fa 25 anys que van organitzar els 3 Tombs a la Bisbal fins el 2009, any en què l’equip de govern d’ERC no va autoritzar fer la festa pels carrers del nucli. Tant el Josep, com el Rafel, els Joans, Ramon Ma, Pere i Anton es mereixen aquest reconeixement!

PregóTàniaPregóJordiPregóJo

Gràcies a la brigada municipal, a la unitat d’informació i inspecció municipal, la cap de premsa, al Kta i la Judith perquè aquest pregó ha estat un èxit!

pregóDalt

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquest entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari