6 i 7 de gener: dissabte dia de Reis i diumenge de concert de Nadal de la Coral

Últim cap de setmana de les festes de Nadal!

Dissabte de Reis ens llevem amb regals a casa!! A mi un portàtil nou, aquest escrit ja el faig amb el nou. El que tenia fins ara ha donat molt bons resultats però  tenia 9 anys. És el portàtil que va regalar Caixa Sabadell als seus treballadors al Nadal de 2009 i ha anat molt bé fins fa poc que, pels anys, anava molt lent i no tenia bateria, havia de funcionar sempre endollat. Avui també recordo que fa 3 anys que els Reis em van portar aquest bloc que escrit quasi cada dia.

Dinem tota la família brindant pels Reis d’Orient, pel nou any i pel final d’aquestes festes!

Diumenge dia 7 de gener, un record per l’àvia Carmeta que avui fa 6 anys que es va morir. He pensat amb la pel·lícula “Coco” de Disney, on expliquen que els que estimem i ja no hi són segueixen vivint dins nostre si els recordem i hi pensem.

ConcertA la tarda cap el concert de Nadal, el millor per cloure aquestes festes! Concert amb Antistiana Màskili, Prades Cor i Cor Santa Maria dirigits per Carles Capseta i amb Javier Valeriano al piano. Ens han interpretat nadales tradicionals i nadales més modernes: “Oh, dolces campanes”, “El noi de la mare”, “El cant dels ocells”, “Cànon de la pau” i “Cançó de bres per a una princesa negra” entre d’altres. Felicitats perquè ha estat un gran concert i la millor manera d’acabar les festes. A més, ens han donat una gran notícia: aquest mes de febrer començarà la reconstrucció de l’orgue amb els tubs ja pagats i a finals d’any el reinaugurarem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari