Dimarts 2 de gener: enceto un nou any amb la convocatòria de la primera Junta de Govern de l’any, una sessió de Shiatsu per la tarda i ensurt amb un incendi al torrent

Ahir vam encetar el nou any 2018, un any amb 365 dies per gaudir, 365 dies únics que no ens podem permetre el luxe de desaprofitar! Per tant, els encaro amb il·lusió, determinació i molta energia.

Avui enceto el primer dia laborable de l’any d’una setmana curta però intensa per l’arribada de SSMM els Reis d’Orient a finals de setmana, que fa que ho preparem tot per rebre’ls com es mereixen!
Bisbal
El dijous 4 de gener celebrem la primera Junta de Govern d’enguany i avui la convoquem. Les primeres junta de govern de cada any tenen dos punts menys que sempre hi són a la resta de juntes: aprovació de factures i pagament de factures.
Estem al 2018 però el pressupost no el tenim vigent, ja que està exposat al públic en l’aprovació inicial i serà vigent una vegada passin aquests dies d’exposició pública i s’aprovi definitivament. I com que ja estem al 2018, no podem fer pagaments del pressupost d’aquest any, encara que siguin factures del 2017. Cada any passa el mateix i és qüestió de dues o tres setmanes com a màxim.

A la tarda gaudeixo d’un regal d’aniversari (del mes d’abril!): una sessió de Shiatsu. ?????
No n’havia fet mai cap ni sabia en què consistia. Doncs bé, el Shiatsu és una teràpia manual d’origen japonès, que es basa en l’aplicació de pressions de les mans i dels dits en zones concretes del cos, que estimulen els receptors nerviosos localitzats a la pell, els músculs i tendons. El sistema nerviós elabora respostes químiques en el cos i activa el procés natural de curació i d’autoequilibri de l’organisme.
La majoria d’aquestes pressions sobre punts concrets del cos, corresponen a les línies dels meridians de la medicina xinesa i japonesa. Ideal per començar l’any relaxada i sense tensions!

incendiEl relaxament dura poc perquè al vespre s’origina un incendi als esbarzerars i arbustos darrera la piscina, al torrent a la riera de la Bisbal. Flames molt altes i molt de vent però els bombers arriben de seguida i el bon accés amb els camions a la zona afectada els facilita la feina.

Esperem que quan estigui apagat no torni a revifar amb el fort vent. Amb els forts dies de vent d’aquests dies tot està encara més séc del que tocaria per ser l’hivern. El temps anuncien pluges per dissabte i l’esperem amb candeletes!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari