Dimecres 27 de desembre: Mancomunitat de l’Albornar, aprovació subvenció PAM Diputació per la Bisbal, carta als Reis a la biblioteca i començo nou llibre

Avui dimecres després de Nadal i Sant Esteve sembla que costi arrancar però de seguida estem en marxa!
Idiada
Aquest migdia he assistit a la reunió de la Mancomunitat de l’Albornar, formada pels Ajuntaments de Santa Oliva, Albinyana, Banyeres i la Bisbal, que som els quatre municipis on està ubicat Idiada. Teníem varis punts a l’ordre del dia, entre ells el del pressupost pel 2018.

Al migdia he tingut una bona notícia: estàvem pendents que la Diputació de Tarragona aprovés les subvencions del PAM (Pla d’Acció Municipal) de la segona convocatòria del 2017, on ens hi vam presentar per la construcció del local social de la Miralba. Ens van comentar que, com a molt tard, l’aprovarien a finals de desembre. Doncs bé, la van aprovar a mitjans de desembre i ara ha sortit publicat al BOP (Butlletí Oficial de la Província) de Tarragona. Ara l’arquitecte municipal ja prepara el plec de clàusules per poder iniciar la tramitació d’adjudicar les obres.Biblioteca

A la tarda he anat al taller de fer la carta als Reis a la Biblioteca municipal, on tots els nens i nenes estaven per la feina rumiant i escrivint què volen que els portin els Reis. Quan ja han tingut la carta feta, l’Anna els ha explicat un conte de Nadal.
Llibre
Al vespre començo un nou llibre. El cap de setmana em vaig acabar el de la Isabel Allende “Más allá del invierno” que m’ha agradat però no m’ha entusiasmat com els altres llibres de l’autora. I avui, quan he anat a la biblioteca, he aprofitat per tornar-lo i agafar-ne un de nou. He triat “La Templanza” de María Dueñas. Fa un o dos anys em vaig llegir “El tiempo entre costuras” de la mateixa autora i em va agradar molt. Ja us explicaré…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari