25 de desembre, Nadal: missa de Nadal, dinar de família, tió i teatre a la Societat

El dia de Nadal sempre és un dia especial ple d’il·lusió!
Missa
El més important és poder tenir salut per compartir aquest dia amb tota la família. Comencem al matí anant a la missa de Nadal, jo ja vaig anar a la Missa del Gall d’ahir a la nit però avui mitja hora abans de la missa fan la representació de l’evangeli.
Ja fa uns anys que les catequistes preparen la representació de l’evangeli d’avui amb els nens i nenes de la catequesi de comunió i confirmació. Arribem a l’església i ja veiem la Mare de Déu i Sant Josep, els pastors, àngels i els tres Reis. També hi ha la narradora i la Coral que amenitza l’explicació. La millor manera de començar el dia de Nadal!
Nadal
Arribem a casa al migdia i parem taula. Mica en mica van arribant tots i gaudim del caldo i sopa amb brossa de primer, ànec de segon i torrons i neules de postres, amb un bon cava per brindar. Avui un record molt especial pels presos polítics que avui no poden passar el Nadal a casa seva.
Acabats de dinar, fem cagar el tió que caga regals per tota la família, fins i tot per la mixa.
Mitja família marxa després de fer cagar el tió per anar a assajar teatre i la resta van a casa a fer la migdiada. Nosaltres ens quedem recollint.
Teatre1Teatre2
A la nit, després de sopar poquet perquè encara estem tips del dinar, anem al tradicional teatre de Nadal de la Societat.
Aquest any són molt valents i s’ha atrevit amb “El mètode Grönholm” de Jordi Galceran. Felicito als quatre actors: l’Otger, el Pau, el Joan i l’Àngels perquè els ha sortit brodat! Felicito també la Sílvia i el Ramon, que dirigeixen, les apuntadores Esther i Àngels i els “xispes” els Jordis i el Joanjo.
És una obra complicada amb textos molt llargs però que han defensat a la perfecció. I per acabar res millor que “bolliwood”, amb la Milena al capdavant i un grup de ballarins i ballarines impressionants!!

Teatre3Teatre4

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari