Divendres 22 de desembre: concert de Nadal de l’escola Ull de Vent i convocatòria de Junta de Govern

És l’últim dia de classe del primer trimestre i, com és tradició, l’escola Ull de Vent ens ofereix un concert de Nadal.
Magí1Magí2
El concert és a la Societat, on la sala està ben plena en els dos torns, plena de pares, avis, tiets, …. Primer els petits de P3 fins a 2n de primària i el segon torn amb els actuacions de 3r a 6è de primària.
Aquest any vaig al segon torn per veure l’actuació però sobretot per veure el Magí que fa 4rt.
Cada any és un concert emotiu i aquest també! L’escenari està decorat i cada curs canta dues cançons i una peça amb flauta i, al final de tot, una cançó conjunta. Moltes gràcies als tutors i tutores i moltes gràcies a l’Anna, professora de música!
La millor manera d’encetar el Nadal!

Després de les magnífiques actuacions, torno a l’Ajuntament per signar les últimes propostes i la convocatòria de la Junta de Govern del proper dijous 28 de desembre. Com que la convocatòria sempre ha de ser un mínim de dos dies abans, avui l’hem de convocar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari