Dimecres 20 de desembre: jornada de reflexió amb obertura de sobre de pressupostos per projecte i últimes sessions de l’any al Consell Comarcal

Avui dimecres 20 de desembre és la jornada de reflexió d’unes eleccions que ens marcaran un abans i un després en el nostre país.
Bisbal1
A part de reflexionar (en el meu cas gens perquè ho tinc molt clar!) ha estat un dimecres de feina com qualsevol altre.
A les 12 del matí ens reunit amb el secretari i l’enginyer municipal per obrir els sobre dels pressupostos de 3 empreses pel projecte de canvi de quadre elèctrics de l’enllumenat públic de Can Gordei i l’Esplai.
Ja fa unes setmanes que vaig explicar que vam demanar una subvenció a la Diputació, subvenció PEXI, per aquest projecte i que ens l’havien concedit. S’han de canviar perquè no passen les inspeccions i no és una normativa d’ara sinó que fa uns quants anys, bastants, que no s’havien repassat.
Avui hem obert els sobres i ara l’enginyer ha de fer un informe tècnic perquè puguem decidir i aprovar per Junta de Govern qui executarà l’obra.

A la tarda hem celebrat les últimes sessions d’aquest 2017 al Consell Comarcal: primer Consell d’Alcaldes i després Junta de Govern.
Al Consell d’alcaldes hem tractat varis punts, amb propostes molt interessants. El mateix a la Junta que, al ser l’última de l’any, hi havia molts punts de propostes que interessa que estiguin aprovades aquest 2017.

Ara a casa i a dormir tan aviat com pugui, que demà serà un dia intens!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari