Diumenge 17 de desembre: la Bisbal amb la Marató

Avui, un any més, la Bisbal col·labora amb la Marató.

MaratóLes entitats de la Bisbal tornen a col·laborar per la Marató d’enguany, dedicada a les malaltiesMaratóBisbalVertical infeccioses. No sé la xifra exacte del què s’ha recollit per la Marató però el que sí sé és que és un gran èxit!
Moltes gràcies a totes les entitats i també al Frankfurt Cal Bassó. Enguany els actes de la Marató es fan al pati de l’escola nova i al gimnàs. Hi participen els Esventats, el club de Vilafranca de Ping-pong amb el bisbalenc Pepito al capdavant, els Diables, el Ball de MaratóBous1Gitanes, la Bisbal Vertical, la Tresa Ma amb “Art d’agulla”, els Senderistes, la Coral, els Geganters i Grallers de la Societat i la colla castellera els Bous. Tot el matí per jugar a ping-pong, dibuixar, fer equilibris i gaudir de les actuacions.MaratóBous2
Torno a felicitar a totes les entitats i totes les persones que hi han participat i col·laborat un any més amb la Marató!
Som un poble i un país solidaris!!

MaratóDiablesMaratóEsventats

MaratóGegants1MaratóGegants2MaratóPintar

MaratóGitanesMaratóGitanes1MaratóTresaMa

MaratóPingPong1MaratóPingPong2

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari