15 i 16 de desembre: sopar de Nadal de l’Ajuntament, Consell Esportiu amb la Marató, inauguració bar del local de Can Gordei i sopar de Nadal de l’Associació de Dones

El divendres 15 de desembre fem el sopar de Nadal de l’Ajuntament.
Sopar
Anem a un restaurant de Calafell amb un bon sopar i bona companyia. Falta molta gent perquè és difícil trobar un dia que vagi bé a tothom!

 

VendrellDissabte dia 16 és un dia intens! A part d’anar a comprar als comerços de la Bisbal, com cada dissabte al matí, al migdia vaig al Club Tennis Vendrell per participar en la cloenda de la 7na Jornada solidària Esport i cultura, del Consell Esportiu del Baix Penedès. Una jornada per recaptar fons per la Marató de TV3.
L’Ajuntament de la Bisbal hi participem en la programació d’activitats dirigides de dilluns a divendres.
A la cloenda hi assisteix el president del Consell Esportiu, Jaume Domingo i representants dels 3 ajuntaments de la comarca que hi hem participat. A part de la Bisbal, hi participa el Vendrell i ha vingut el seu alcalde en Martí Carnicer i Sant Jaume d’on ha vingut en Marc Palau regidor d’esports.
Hem repartit els premis, s’ha fet el sorteig i acabem amb un pilar dels Nens del Vendrell. Felicitats a tots!

CanGordei2A la tarda tinc l’honor d’assistir a la inauguració del bar del local social de Can Gordei. El bar d’aquest local ha estat funcionant fins a començaments de desembre, quan es va acabar el contracte de lloguer. Després, a través de l’associació de propietaris, s’han triat uns nous llogaters: el Marc amb la Loli i el Sebas.
Han millorat el bar i estic convençuda que els anirà molt bé!
Són treballadors i amb moltes ganes de tirar-ho endavant. Felicitats per engegar aquesta activitat i mantenir l’ambient al local de Can Gordei com a punt de trobada.
SoparDones2
SoparDones1A quarts de 10 del vespre, vaig al sopar de Nadal de l’Associació de Dones la Roca Foradada. Cada any celebren el dinar de Nadal per les associades i acompanyants que s’hi vulguin apuntar. I ja en fa uns quants que ho celebrem al restaurant bisbalenc Ull de Llebre.
La junta de l’Associació prepara un detall per cada associada per desitjar-nos unes bones festes, i deixen també una capsa per qui vulgui col·laborar amb la Marató.
Un sopar boníssim i una companyia immillorable!

SoparDones3SoparDones4SoparDones5

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari