Dijous 14 de desembre: comissió de seguiment amb Aqualia, últimes reunions del pressupost participatiu i acte al Vendrell amb JuntsXCatalunya

Aquest matí hem fet l’última comissió de seguiment d’enguany amb Aqualia.

A finals de gener hi tornem. Els temes principals d’avui han estat el seguiment de la millora dels rendiments de la xarxa, les compensacions econòmiques pels dos dies sense aigua al nucli i l’Ortigós (que ja quasi està tancat) i valorar inversions de millora de la xarxa i de tractaments per la calç. Es va fent feina!

Aquesta tarda s’han fet les últimes reunions del pressupost participatiu 2018. Abans de l’estiu es van fer les primeres explicacions de què és i com es faria (9 reunions: nucli, Ortigós, Miralba, Papagai, Can Gordei, Esplai, Masieta, Priorat i Santa Cristina), al setembre es van tornar a fer les 9 reunions perquè els bisbalencs i bisbalenques fessin propostes. Durant el mes d’octubre l’equip de govern vam estudiar la viabilitat de les propostes i els pressupostos de cadascuna. I aquest mes de novembre s’han fet les últimes reunions on cada nucli ha triat les inversions que es faran al 2018, segons l’import que li correspon.
Per fer tot aquest procés transparent, subjectiu i seriós, hem contractat una empresa especialitzada i vam quedar que els polítics de l’equip de govern només aniríem a les primeres reunions informatives però que a les de fer propostes i votar no, perquè fossin els ciutadans i ciutadanes qui ho decidissin.
Els regidors i regidores del PDeCAT estem totalment d’acord en aquest procés i així hem actuat, no anant a cap d’aquestes reunions de propostes i decisió. Entenem que en aquest procés participatiu donem la veu i vot als bisbalencs i bisbalenques. Llàstima que no tot l’equip de govern ho entengui així i avui assisteixi a una de les reunions no sé si per influir o per intentar donar-se importància, però aquí no hi puc fer més. Jo responc pels regidors i regidores del PDeCAT que vam entendre perfectament el funcionament i hem actuat en conseqüència. L’important és que, tot i aquesta intrusió, el procés participatiu ha estat tot un èxit.
Els resultats de les votacions portarà a què des que estigui aprovat definitivament el pressupost de 2018 i fins al 31 de desembre de 2018, hem d’executar els 60.000€ de pressupost repartit en les diferents inversions guanyadores. Una altra proposta complerta del programa electoral del PDeCAT les municipals del 2015!
MasEvaMasJaume
A les 8 del vespre uns quants bisbalencs hem anat al Vendrell per participar en l’acte central electoral de JuntsXCatalunya a la comarca. La sala del Centre Cívic està ben plena, amb molta gent dreta per escoltar les intervencions dels candidats Jaume Domingo, Héctor López, el cap de llista per Tarragona Eusebi Campdepadrós, el president Mas i l’Eva Ma Serramià, que fa la presentació.
Tenim una llista molt potent, la llista de país que necessitem per tornar la democràcia i aconseguir el país que volem!

MasHectorMasEusebiMas

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari