8, 9 i 10 de desembre: fem el pessebre i l’arbre, sopar d’amigues, campanya JuntsXCat a l’Arboç i sopar del grup de gegants

Tres dies de festa combinant descans, preparar el Nadal, família, amigues, campanya JuntsXCat i sopar de gegants.
ArbrePessebre
Tres dies que van molt bé per carregar piles i encarar les últimes setmanes d’aquest 2017.

El divendres 8 de desembre aprofitem per decorar la casa i per fer l’arbre Collade Nadal i el pessebre. Al vespre ja arriba el tió!

El dissabte al vespre les amigues quedem per sopar a la Gramola del Vendrell, som set i ens en falten dues, és difícil que ens vagi bé a totes! L’últim dia que vam quedar les nenes per sopar va ser per Setmana Santa.
Hem menjat molt bé i també aprofitem per parlar, riure, recordar i brindar per l’amistat!
Turull3
Turull2Diumenge al matí anem a la Fira de Santa Llúcia a l’Arboç, acompanyant als companys i companyes de JuntsXCat de la comarca i el gran Jordi Turull. Molt emocionant poder-lo saludar després de tots els dies que ha passat empresonat, una persona digne i compromesa.
El Jordi Turull ens ha acompanyat i visitat a la Bisbal diverses vegades: a finals del 2014 vaig tenir l’honor que en Jordi Turull i en Quim Nin van presentar-me com a candidata per CiU a les municipals del 2015, el 20 de maig del 2015 visitant els comerços per la campanya de les municipals, el 2016 en un berenar sopar al Forn de les Escales i segur que ens visitarà moltes més vegades.
També ens acompanyen varis membres de la llista de JuntsXCat per Tarragona: el cap de llista Eusebi Campdepadrós, Albert Turull1Batet, Pere Grau i Assumpció Castellví, junt amb el President de Vegueria Penedès del PDeCAT Jaume Casañas, la presidenta del Consell Comarcal Eva Ma Serramià i alcaldes i regidors de la comarca.
Passegem pels carrers i rambla, plenes de parades i gent en un matí ideal amb sol i poc fred. Quan som a mig carrer Major trobem, com cada any, la parada d’Embotits Bundó amb en Josep Bundó, amb qui vaig compartir l’EGB i aprofitem per fer-nos una foto amb en Turull.
Un matí amb molt bona companyia gaudint de la Fira de Santa Llúcia!Gegants

A la tarda fem un berenar-sopar el grup de geganters i grallers de la Societat, un sopar de final de temporada i de Nadal. El motiu és el de menys, l’important és trobar-nos i passar una bona estona. El president de la secció de gegants, el Jordi Ferran, ens ha preparat uns vídeos de dues de les  sortides d’aquest estiu a Perpinyà i a Girona. Ara només queda l’actuació de diumenge que ve per la Marató i preparar la trobada de gegants de gener, per la Festa Major petita.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari