Dimecres 6 de desembre: Concert de Tardor i penjada de cartells de JuntsXCatalunya

Dimecres 6 de desembre.

Avui es commemora la Constitució Espanyola del 1978, una constitució que en aquell moment va ser una gran victòria perquè es venia d’una dictadura i que en aquests anys s’ha modificat en algun aspecte si ha interessat. Ara mateix el problema no és la constitució sinó la mala aplicació i abús que en fa l’estat espanyol.
Coral1Coral2
Aquesta tarda vaig al concert de música barroca dins la Temporada Musical a la Bisbal, en la campanya per la reparació de l’orgue de la Bisbal, organitzada per l’associació Cors Antistiana.
El concert va a càrrec del Grup Psallite, amb Núria Besora a la veu, en Josep Mateu al clavicèmbal i en Josep Mateu Besora a les percussions.
Ens transporten a l’època barroca amb peces de H.Purcell, F. Cavalli i S.Landi entre d’altres. Felicito a la Coral per obsequiar-nos amb aquest magnífic concert.
Campanya2Campanya1
Una estona després que s’acabi, quedem amb altres membres del Partit Demòcrata per penjar pancarta i cartells de JuntsXCatalunya, per les eleccions del 21 de desembre, pel nostre president i pel nostre país.
Com és tradició de cada campanya, pengem una part del material que ens envien, essent conscients que les campanyes canvien i que avui dia són campanyes per xarxes socials i mitjans de comunicació, més que cartells i pancartes.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari