Dimarts 21 de novembre: reunió amb Mossos i la nova Junta de veïns del Priorat, convocatòria de Junta de Govern, tarda de pastissos i vespre d’assemblea comarcal de PDeCAT

Un dimarts també ben ocupat, bona senyal!

Començo amb la reunió periòdica amb els Mossos d’Esquadra, comentant temes locals. Tenim grans professionals a la comarca que vetllen per la nostra seguretat!

Després m’he reunit amb part de la nova junta de veïns del Priorat. Em van demanar hora per presentar-se com a nova junta i han vingut el president Amado Tejedor i el tresorer Julián Coloma.
Fa poc van fer canvi de junta i ara estan fent tota la tramitació del canvi. Són molt admirables associacions de veïns com la del Priorat on la majoria dels que en formen part són gent gran, amb molta vitalitat i moltes ganes de fer coses. M’ha fet molta il·lusió que vinguessin a presentar-se, i hem aprofitat per parlar de totes les activitats que fan, projectes, … Seguiu així!

La resta del matí he estat amb les propostes i convocatòria de la Junta de Govern local que celebrem aquest dijous. Una junta amb 17 punts a l’ordre del dia, alguns molt interessants que comentaré dijous.Pastís

Per la tarda teníem feina! Demà el Magí fa anys i avui hem fet els pastissos perquè els porti demà a la classe per esmorzar tots junts. Entre tots dos les hem preparat. Ara ja estan a punt per decorar-les demà al matí!

AssembleaAl vespre cap al Vendrell a l’assemblea comarcal del Partit Demòcrata. Amb les eleccions a tocar hi ha molta feina a fer.
La llista de Junts X Catalunya és la llista del President, una llista oberta a tothom qui posi el país per davant del partit.
Portem uns anys que empalmem unes eleccions amb unes altres i d’aquí un mes les autonòmiques!! Un ritme que es mou com el moment que vivim.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari