Dilluns 20 de novembre: reunió del transport comarcal, convocatòria de Ple extraordinari, regal d’un llibre, xerrada de la Marató a la biblioteca i canvi de llibre de lectura

Comencem la setmana!

Primer reunió amb el Cap de serveis de transport de la Generalitat a Tarragona, pel transport comarcal a la Bisbal. Tots els municipis tenim el conveni del transport comarcal sobre la taula i la reunió d’avui és per exposar-li millores a la nostra línia que va al Vendrell i vàries qüestions. La reunió ha anat molt bé i  segur que en podrem millorar algun aspecte.

Hem acabat de preparar les propostes pel Ple extraordinari d’aquest dijous a les 20:30h i la convocatòria. És un Ple extraordinari perquè el Ple ordinari és al desembre però aquesta setmana és quan s’han de celebrar els Plens pel sorteig de les meses per les eleccions del 21 de desembre. Aprofitem per afegir-hi tres punts més:

Donem compte de la renúncia d’un regidor d’ERC i del que l’hauria de substituir. Qui prendrà possessió, quan arribi la credencial de la Junta electoral, com a regidora serà la persona que és segona suplent de la llista d’ERC i darrera només queden dues persones suplents.

Aprovem un conveni amb el Consell Comarcal per la licitació agregada del servei d’una plataforma per la gestió electrònica.

I aprovació de l’adhesió al pacte d’alcaldes/esses pel clima i l’energia.

Dijous ja exposaré els punts amb més detall.
Llibre1
A la tarda m’ha arribat, des de la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Santa Oliva, un exemplar del llibre “Els noms de lloc i de persona de Santa Oliva” editat per l’Institut d’Estudis Penedesencs i del qual n’és l’autor l’historiador Joan Latorre i Solé. L’he portat a la biblioteca municipal, on el podreu llegir i consultar. Gràcies Ajuntament de Santa Oliva!
Marató
Quan he anat a deixar aquest llibre, he aprofitat per agafar-ne un en préstec per llegir a casa i també m’he quedat una estona a la xerrada per la Marató. Fa unes setmanes des de la regidoria de sanitat es va organitzar una xerrada sobre les malalties infeccioses dins la campanya de la Marató 2017 de TV3, on va venir una doctora. I la xerrada d’avui està organitzada des de la xarxa de biblioteques i amb un biòleg de conferenciant. Xerrades molt importants i interessants!
Llibre
El llibre que he agafat és “Más allá del invierno“, d’una de les meves autores preferides: Isabel Allende.
Reconec que m’encanten els llibres de la seva primera època d’esperits i aventures antigues, i que em va costar una mica acostumar-me als últims llibres que passen més en l’època actual. Però segueixo llegint tots els seus llibres. Avui mateix el començo!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari