Dimarts 14 de novembre: signatura de conveni amb UGT, reunió polígon i reunió PDeCAT

Dimarts complert.

UGTAvui m’he reunit amb un empresari del polígon per varis temes d’empresa. I al migdia també he signat el conveni de l’itinerari formatiu específic per a Serveis Socials. El dijous 2 de novembre vam aprovar per Junta de Govern un conveni amb l’empresa de dinamització laboral d’UGT, amb el Sr. Joan Llort. SOM Bisbal, conjuntament amb les treballadores socials del Consell Comarcal del Baix Penedès (CCBP) que es desplacen al nostre municipi, han creat una formació de 45h dividides en 3 píndoles formatives de 15h cadascuna. És un matí a la setmana  al CMC amb grups de 5 persones (persones designades des de serveis socials del CCBP). I a part de la formació es farà un pla d’acció laboral,de manera personalitzada.
És una formació que té en compte les característiques dels usuaris/es de serveis socials,i que té com a finalitat la millora de les seves expectatives laborals. Aquest curs és pels mesos de novembre i desembre.

A la tarda a Vilafranca amb reunió del Partit Demòcrata amb caps de llista i caps locals dels municipis de la Vegueria Penedès (Baix Penedès, Alt Penedès, Garraf i Anoia). El tema és les eleccions del 21 de desembre, la llista del President i comentar la situació actual.
Portem setmanes intenses de país i partit i ens queda encara molt camí per fer!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

One Comment

  1. Josep Pros 15 de Novembre de 2017 9:05 am Respon

    Aneu amb molta cura. Em sembla que hi hauran sorpreses. No podem continuar amb aquesta incertesa. La gent no sé que faran, queda un mes llarc per les eleccions. Anims i amb el cap fred

    http://Eleccions21D

Deixa un comentari